Відкриті басейни у Києві та за містом: ціни, контакти, графік роботи (2024)

Київ – мегаполіс, що стоїть на Дніпрі. Однак доступність широкої водної артерії не виключає потреби в чистих місцях для купання, куди можна відправитися на відпочинок на вихідні або провести приємний вечір. Відкриті басейни у Києві доступні для всіх бажаючих. Вони розташовуються на упорядкованих територіях, часто під Києвом, хоча й у самій столиці можна організувати літній відпочинок біля басейну. Взимку родзинкою вважається відпочинок біля басейну з підігрівом просто неба в Києві та за містом.

Пляжі та басейни у Києві – найчастіше платне задоволення. Якщо не йдеться про громадське місце, то за вхід і користування лежаками, парасольками, водоймою потрібно буде заплатити. Це стосується не лише місць для дорослих, а й басейнів для дітей у Києві.

Де можна купатися в Києві?

«Юність»

Місце відпочинку з басейном у Києві, де проводиться підготовка юних спортсменів, сюди ж запрошують на аквааеробіку всіх бажаючих. Можна придбати абонемент, причому працює басейн постійно, забезпечуючи та підтримуючи певний температурний режим води – на рівні +27 градусів. Клієнти зможуть:

  • поплавати на 50-метрових доріжках відкритого басейну;
  • замовити заняття з тренером (для дітей запропонований маленький критий басейн з температурою 31 градус);
  • записатися до групи аквафітнесу.

Адреса: вул. Бастіонна, 7.
Вартість: 450–750
UAH/міс. (залежно від кількості відвідувань) та 500–960 UAH/міс. (Аквафітнес). Заняття дітей – 550–650 UAH (8–12 тренувань відповідно). Для відвідування обов'язковою є довідка про стан здоров'я. Є можливість одноразового відвідування – вартість залежить від обраного дня тижня.

«Пірс 39» на ВДНГ

Найпопулярніша зона відпочинку у форматі міського пляжу. Комплекс пропонує басейни просто неба в Києві. Довжина дитячих – 13 метрів, дорослих – 25 метрів (з підігрівом, тому можливості використання і взимку). Діти зможуть не лише навчитися плавати, а й пограти – для цього встановлена аквагорка.

При купівлі абонементу компанія гарантує позачергове обслуговування та зниження вартості відвідувань відкритого басейну Києва на 15–25% від базової ціни.

Вартість: розраховується погодинно – дітям – 50 UAH/година, дорослим – 100 UAH. На вихідні доведеться заплатити більше – діти – 75 UAH, дорослі – 150 UAH. Можна орендувати намет за 600 UAH і за 30 UAH взяти для використання рушники.

Час роботи: 7:00–11:00 – спортивний режим, 7:00–19:00 (будні), 7:00–21:00 (вихідні).< /em>
Розташування: вул. Глушкова, 1.

Відкриті басейни у Києві та за містом: ціни, контакти, графік роботи (1)

Спорткомплекс на Відрадному «ДСК-3»

Відкритий ще в середині минулого століття комплекс пропонує величезний список послуг, що стосується водних видів спорту, зокрема відпочинок біля басейну в Києві. Тут запропоновано програму навчання плавання, в тому числі і для дітей. Розроблено заняття для фізичного розвитку та вдосконалення навичок плавання, а також для людей під час проходження реабілітації. Можна записатися на заняття з корекції ваги.

Активних людей чекає басейн просто неба в Києві з 6 доріжками по 25 м кожна (глибина 1,35–2,1 м, температура води – 26 градусів).

Вартість: ціна одноразового відвідування – 35–80 UAH (діти/дорослі). Розцінки на абонемент стартують від 300 UAH (діти, 10 відвідувань по 45 хв. у воді), дорослі 800 UAH (10 відвідувань), 1000 – безліміт.
Розташування: вул. Бакуніна, 1.

Sandali

Відносно нове місце, до якого кияни лише придивляються. Займає величезну територію – до 4 гектарів, що дозволило власникам забезпечити повноцінне дозвілля з концертними та кінозалами, але все ж таки аквазона привертає більше уваги. Місце сприяє сімейному та дружньому відпочинку біля басейну в Києві. Тут є будиночки для оренди, біля відкритого басейну розташовані шезлонги, довгі пішохідні доріжки.

Вартість: вхід вільний, платити потрібно тільки за шезлонги - 50 UAH/годину, орендувати влітку можна будиночок - 800 UAH, намет - 500 UAH, мангал - 300 UAH.

Час роботи: 9:00-21:00 (будні), 9:00–2:00 (вихідні).
Розташування: Острів Труханів.

Olmega Plage

Комплекс, що пропонує різні водні розваги, зокрема відпочинок біля басейну у Києві. Доїхати можна власним транспортом або вирушити пішки зі станції метро «Гідропарк», проте тупотіти доведеться 15–20 хв. Обладнаний пляж дозволяє пограти у волейбол. Гостям запропоновано відправити дитину на дитячий майданчик, замовити страву з місцевого ресторану або скуповуватися в басейні просто неба в Києві.

Ціни: вхід на пляж - безкоштовний, вартість використання шезлонгу - 400 UAH/год (біля води), 300 - на газоні, 200 UAH - на піску.
Час роботи: 09:00-03:00.
Розташування: острів Долобецький, Гідропарк, Броварський проспект, 5м.

Відкриті басейни у Києві та за містом: ціни, контакти, графік роботи (2)

Sky Family Park

Працює комплекс Києва влітку, коли на місці великого парку розгортається ще батут для дітей, волейбольне поле та фудкорт. Є тут і вейкборди, а також дитяча ферма, але головною розвагою комплексу Києва залишається відпочинок біля басейну, де можна освіжитися.

Вартість: 200 UAH – вихідні, 100 – будні, оренда шезлонгу – 100 UAH.
Графік роботи: на вихідних парк приймає відвідувачів до 23 :00, у будні – до 22:00.
Розташування: просп. Шухевича, 2 (біля Північного мосту).

City Beach Club

Щоб потрапити сюди не потрібна власна машина. Клуб розташований прямо на даху знаменитого ТЦ Ocean Plaza. На гостей чекає відпочинок у Києві з двома літніми басейнами просто неба, тому місця вистачить усім, є окрема лайнж-зона та бар. Відпочивати гостям запропоновано на надувних матрацах. Відчиняє свої двері клуб Києва лише влітку, успішно провів уже сім сезонів.

Графік роботи: 9:00-24:00.
Вартість: < /em>
ліжко – 800 UAH/будні, 1000 UAH/вих.
Адреса: вул. Антоновича, 176.

MORE FAMILY CLUB

Не варто шукати море за містом – за кількасот кілометрів. Відкритий басейн із морською водою є й у Києві – у парку Дружби Народів. Тут можна відпочити сім'ям із дітьми, а також смачно пообідати. У загальну вартість входить не тільки можливість відпочинку біля басейну, але й користування шезлонгами, парасольками, паркувальна зона.

Вартість: діти до 6 років – безкоштовно, 6–13 років – 100 UAH, від 13 років – 150 UAH.
Розташування: парк Дружби Народів, 5.

Bora Bora Beach Club

Бора-Бора не так і далеко, як це показує карта. Відпочинок з басейном з сім'єю можна організувати і, не пускаючись в далекі подорожі. Це місце славиться вечірками та танцями до ранку, відкриває двері в літній сезон, дозволяє насолоджуватися не тільки коктейлями, а й власним літнім басейном просто неба, пляжем. Славиться комплекс для відпочинку в Києві нічними та денними вечірками, на які часто запрошені селебрітіс.

Ціни: бунгало – від 800 UAH – будні, 1000 UAH – вихідні. Необхідно внести депозит, а за шезлонг доплатити окремо - 200 UAH. Адреса: Гідропарк, пляж Молодіжний.

Відкриті басейни у Києві та за містом: ціни, контакти, графік роботи (3)

Sungrilla Club

Місце для відпочинку в Києві з басейном, яке незвичайно вписалося в індустріальний міський пейзаж. Тут можна поспостерігати за баржами, суднами, що проходять річкою, приймаючи сонячні ванни і купаючись у відкритому басейні.

Вартість: лежак – 500 UAH, стільки ж коштує і подвійний гамак, просто поплавати та позагоряти зі своїм рушником можна за 100 UAH, а зняти бунгало – за 800 UAH.
Режим роботи: нд.-чт. 11:00-23:00, пункт, зб. - 11:00-06:00.

Адреса: Набережно-Хрещатицька, 10.

Tsarsky City Resort

Щоб забути про міську суєту, перебуваючи у центрі мегаполісу, достатньо вибрати правильне місце відпочинку з басейном у Києві. Комплекс «Царський» - це клуб, що має в своєму розпорядженні не тільки критий і басейн просто неба, але і пропонує смачно поїсти. Тут, у комплексі відпочинку у Києві, на гостей чекає кальян та смачна їжа з напоями.

Вартість: 1500 UAH на день, проте ціни можуть змінюватися – краще уточнити розцінки.
Графік роботи: 07:00-23:00.

Location: у. Старонаводницька, 13Б.

Відпочинок під Києвом біля басейну

Заміський відпочинок біля басейну під Києвом – насолода, надана за межами мегаполісу. Біля Києва - буквально в 20-80 км - розташовуються різні комплекси, які приймають гостей та забезпечують повноцінний відпочинок за містом. Часто вони працюють цілий рік, гостям криті басейни або басейни просто неба з підігрівом і відповідно з можливістю відпочивати взимку. Дістатися сюди можна власним транспортом, що для багатьох киян цілком доступно. Відпочинок з басейном під Києвом – чудовий варіант провести вихідні з друзями чи родиною.

Sobi

Пляжний клуб забезпечує відпочинок за Києвом із басейном недорого. Рухатися машиною необхідно у бік Вишгорода. Тут на гостей чекає великий відкритий басейн зі штучним водоспадом і гідромасажем. Для дітей облаштований окремий пляж, є спа-комплекс для дорослих. На його території розташоване ще одне штучне водоймище з лазнею і сауною. Температура води підтримується на рівні 28 градусів, у дитячому басейні – 32, з гідромасажем – 36.

Вартість: для дітей – по 250 UAH у будь-який день, для дорослих – 400 UAH у будні, 450 – вихідні.
Розташування: сел. Хотянівка, Вишгородський район.

Відкриті басейни у Києві та за містом: ціни, контакти, графік роботи (4)

«Лобстер»

Унікальне місце для недорогого відпочинку з відкритим басейном у Київській області. Величезна територія – 7 гектарів – дозволяє не лише облаштовувати пляжну зону для купання, а й запропонувати гостям можливість відвідати величезний ресторан. Найчастіше комплекс вибирають не тільки для заміського відпочинку з басейном під Києвом на вихідні, а й для проведення урочистих заходів, для вечірок та обширний майстер-класів. Увечері можна заспівати в караоке або потанцювати на дискотеці.

Ціни: 250 UAH – будні, 350 UAH – вихідні. За лежаки окремо доплачувати не доведеться.
Розташування: с. Підгірці Київської області, 17 км від КПП.

Grand Admiral Resort & SPA

Ще одне місце для відпочинку за Києвом із басейном, приховане прямо в лісі – за 15 км від меж столиці. Повний перелік водних і спа-процедур, відкритий басейн з підігрівом і дві дитячі штучні водоймища – все це чекає гостей і дозволяє насолодитися відпочинком за містом взимку. Батьки можуть не перейматися своїми крихтами, оскільки глибина в їх басейнах незначна - всього 0,4 метра. Біля великої водоймищі встановлені турецькі альтанки. Відпочиваючим комплексу під Києвом, крім плавання в басейні, запропоновані заняття аквааеробіками для зниження ваги та коригування фігури.

Вартість: відвідування на день 750/1000 UAH. (Будні/вихідні), діти 3–12 років – 300/400 UAH. Орендувати альтанку в турецькому стилі можна за 320 UAH на день.
Розташування: м. Ірпінь, вул. Варшавська, 116.

Столиця відкриває широкі можливості для повноцінного заміського відпочинку біля басейну під Києвом у будь-який час – взимку та влітку. Вибрати місце для поїздки на вихідні можна і в Києві, комплексів для відпочинку як з критими, так і з басейнами просто неба достатньо.

Попередня стаття Куди піти у Києві з дівчиною Наступна стаття Відпочинок на природі у Києві

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Відпочинок на природі у Києві
Відпочинок під Києвом
Відпочинок з дітьми під Києвом
Відкриті басейни у Києві та за містом: ціни, контакти, графік роботи (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated:

Views: 5830

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.