Creative 17th Birthday party Ideas and Themes (2024)

Creative 17th Birthday party Ideas and Themes (1)

als zestienjarige wil je dat je volgende verjaardagsviering spannend, volwassen en onvergetelijk is. Zeventien worden wordt vaker wel dan niet bagatelliseerd als het gaat om Tiener verjaardagsfeestjes. Toegegeven dat deze leeftijd is genesteld tussen twee grote mijlpaal verjaardagen, een sweet zestien en een achttiende verjaardag. Echter, het verdient nog steeds terecht een goede verjaardag extravaganza.,

Het is uw laatste jaar van de kindertijd voordat u wordt herkend als een volwassene en nu meer dan ooit kan het moment in je leven zijn dat je wenst dat je nog een jaar ouder was. Je kan worden stumped wanneer het gaat om goede ideeën voor een 17e verjaardagsfeestje. Deze onvergetelijke 17th birthday party ideeën erkennen dat dit een rijping tijd in je leven. Deze ideeën kunt u ook een aantal jeugdige plezier hebben; het beste van beide werelden. Er zijn tal van verschillende manieren om je verjaardag te vieren., Verken deze ideeën om inzicht te krijgen in wat te doen voor een 17e verjaardagsfeestje dat iedereen zich zal herinneren.

Spring naar:

  • Wat Te Doen Voor Een 17e Verjaardag
  • 17e Verjaardag Uitnodigingen
  • Een 17e Verjaardag
  • 17e Verjaardag Thema ‘ s
  • 17e Verjaardag Ideeën Thuis
  • 17e Verjaardag Ideeën Voor de Meisjes
  • 17e Verjaardag Ideeën Voor Jongens

Creative 17th Birthday party Ideas and Themes (2)

Wat Te Doen Voor Een 17e Verjaardag

Uw 17e verjaardag moet worden verfijnd en een hoop lol., Om te beginnen, deze ideeën en tips moeten helpen jumpstart het brainstormen. Het eerste punt om te overwegen bij het overwegen van de wie, wat, waar, wanneer en hoe u wilt een bal vieren van uw verjaardag is de formaliteit. Hoe formeel of informeel wilt u dat uw evenement wordt? De sleutel is om iets te kiezen dat benadrukt wie je bent of uw interesses. Denk aan het soort gebeurtenis dat je persoonlijkheid zou laten zien. Als u meer ontspannen en ontspannen bent, dan bent u misschien meer opgewonden door het idee van het vieren van uw zeventiende feest thuis. Is een avontuur meer jouw stijl?, Nou dan geef een bestemming party uitje en nodig je beste vrienden uit. Het beste is dat jij mag beslissen.

17de verjaardagsuitnodigingen

vergeet niet uitnodigingen naar vrienden en familie te sturen. Probeer het uw gasten minstens drie tot vijf weken van tevoren te laten weten. Doe ook je best om verjaardagsuitnodigingen te gebruiken die overeenkomen met het thema van het feest. U wilt ervoor zorgen dat alle belangrijke informatie zoals de wie, wat, wanneer, waar en waarom van de partij., Voor meer informatie, kijk op onze bron over wat op te nemen in de uitnodigingen van de partij of onze gids over de uitnodiging van de partij formulering.

waar een 17de verjaardagsfeestje te houden

Als u op zoek bent naar waar een 17de verjaardagsfeestje te organiseren, hebben wij u gedekt. Bekijk deze eenvoudige opties voor het verkleinen van uw locatie-ideeën:

  • Host at Home: herinner je je de verjaardagsfeestjes die je ouders voor je organiseerden toen je jonger was, uitgedost met een karaoke-machine en overal gedrapeerde streamers? Het is tijd om naar huis te gaan voor wat ouderwets plezier., Een’ thuis ‘ locatie is perfect voor een outdoor dinner party en leuke party games plus er zijn geen grenzen aan hoeveel of hoe weinig Decor je kunt hangen rond de plaats. Deze locatie is ook ideaal als je een grotere gastenlijst hebt. Vergeet niet dat het belangrijk is om respect te hebben voor je ouders die je huis openstellen voor de festiviteiten.
  • zoek een locatie: vind je het echt leuk om naar de rolschaatsbaan of het Zipline park te gaan? Misschien wil je gewoon een grote dansvloer om je groove te krijgen op dat je huis niet kan passen., Wat de reden ook is voor het houden van je verjaardagsfeestje op een locatie, een ding is zeker dat jij en je feestgasten druk zullen zijn met plezier met een feestactiviteit van jouw keuze. Dit maakt het makkelijker voor u als het gaat om het plannen van verjaardagsfeestspellen, omdat uw gasten allemaal bezig zullen zijn deel te nemen aan dezelfde activiteit. Wat een geweldige manier om iedereen bij elkaar te brengen!
  • Plan een uitje: heeft u altijd al op een bepaalde manier naar een magische bestemming willen reizen? Kamperen? Glamping? Of in een chique hotel?, Nodig een paar van je beste vrienden, evenals mama of papa, voor een fantastische verjaardag retraite die voor altijd zal leven op.

Creative 17th Birthday party Ideas and Themes (3)

17th Birthday party Themes

zodra u hebt besloten welk soort 17th birthday party u wilt organiseren en de locatie, is de volgende stap om een thema voor uw grote dag te kiezen. Het kiezen van een 17th birthday party thema is het verschil tussen een gemiddelde verjaardagsfeestje en uw spannende verjaardag blowout.,

of u nu thuis een BBQ-feest in de buitenlucht organiseert onder het licht, of op reis bent voor een rustieke kampeertrip in de bergen, de voordelen van het kiezen van een feestthema zijn eindeloos. Voor een, kan een thema de sfeer van het feest te stellen. Als uw inrichting, menu, games en gunsten zijn allemaal afgestemd op uw feest thema, zal iedereen zijn voorbestemd om een goede tijd te hebben. Ten tweede, het maakt de decoratie deel van de planning gemakkelijker voor u. Bijvoorbeeld, als u van plan bent een roze en gouden diner party moet u decor in die tinten te selecteren., Tot slot, een thema verjaardagsfeestje zal spannend en iets anders voor uw gasten.

wanneer u uw thema hebt geselecteerd, vergeet dan niet een passende uitnodiging voor een tienerfeestje uit te kiezen om het woord van uw aanstaande viering te verspreiden.

17th Birthday party Ideas At Home

Er is geen plek zoals thuis. Wees niet bang om uw 17e verjaardagsfeestje te geven binnen het comfort van uw huis en tuin. Er is genoeg creativiteit te beleven met een staycation.,

Zomerzwembadfeest

als je verjaardag valt in een van de zomermaanden en je hebt een pool, dan is er geen manier waarop je een poolfeest voor 17e verjaardag kunt uitsluiten. Als dat zo is, mis deze geweldige pool party ideeën en gelukkige planning niet. Bekijk ook verjaardagsfeestje voedsel ideeën bij het plannen van het menu achter het feest.

Arcade Party

voor dit feestidee zou je een reis naar de lokale arcade kunnen maken, maar hoe leuk zou het zijn om de arcade naar je huis te brengen? Het zal wereldheerschappij zijn en Pac Man, allemaal in je achtertuin., Stel een projector en een groot filmscherm buiten op als u de ruimte en het weer het toelaat. Leg een zeil op het gras en over dat, het opzetten van een grote deken voor de perfecte gaming station compleet met kussens en stoelen.

de gasten zullen alle partijen lang gamen, waardoor ze zeker uitgehongerd raken, dus vergeet het menu niet. Zoete lekkernijen op het feest kunnen zijn joystick cake pops en een taart versierd om eruit te zien als een spelcomputer en controller., Duidelijke snoepzakken gevuld met chocolade gouden tokens en Wonka Runts te imiteren Pac Man bonus fruit zal de tafel uniek te maken en ook het dubbele als feest gunsten. Bevestig aangepaste gift tag stickers om uw partij gunsten om echt te voltooien de samenstelde party look.

17th Birthday party Ideas For Girls

maak je klaar om te beginnen en gastheer te zijn van het 17th birthday party of the century. Het kan moeilijk zijn voor meisjes om de perfecte thema te kiezen voor het vieren van een verjaardag, want er zijn zo veel opties, maar deze inspiratie moet u helpen uw ideeën te verfijnen en kies de perfecte thema voor u.,

Girls Night Out

of je nu thuis of weg bent voor de vieringen, er is niets dat zo leuk schreeuwt als een girls’ night out. Compleet met passende roze feestversiering, zal deze GNO uw gasten klaar hebben om te feesten. Dress de party locatie met ijdelheid stations voor elke partij gast om klaar te zijn op compleet met make – up kits en ballonnen. Met deze inrichting Weet je dat het tijd is voor een echte meidenavond.

een chique party game idee brengt jullie meisjes online. Doorzoek YouTube voor nieuwe make-up tutorials en oefen je favoriete looks op elkaar., Een echte meidenavond is niet compleet zonder junkfood en een paar romantische films. En vergeet niet om foto ‘ s te nemen om te posten op uw Instagram. Maak je eigen unieke hashtag voor het feest. Op deze manier kunt u later op één plek terugkijken op de foto ‘ s. Als u van dit idee houdt, breng het tot leven met uw aangepaste hashtag verjaardagsfeestje uitnodiging die echt de toon zal zetten. Als het gaat om verjaardagsfeestartikelen, kunt u mini-fotoboeken maken gevuld met de feestfoto ‘ s als de perfecte manier om al uw bezoekers te bedanken.,

Spa verjaardagsfeestje

wikkel in gewaden en glijd in uw slippers, het is tijd om verwend te worden. Een leuke 17e verjaardag spa dag thema is de perfecte manier om nog een jaar rond de zon te vieren met je vriendinnen. Zet de ontspanningstoon met kaarsen en kalmerende centerpieces zoals groene planten, dus het is alsof je in een eersteklas spa bent gestapt. Als je gaat om ballonnen en streamers toe te voegen doen in de kleur wit. Op deze manier sluiten alle details van de viering goed aan bij het spa-Thema. Verwelkom uw gasten op het feest met een vers gestoomde handdoek., Dit geeft ze iets goed te doen als ze de deur binnenlopen. De rest van de verjaardagsfeesten zal compleet zijn met komkommers over de oogleden en wat muntblaadjes doordrenkt water. Huur een schoonheidsspecialiste om langs te komen en spa-diensten voor uw gasten uit te voeren. Denk aan gezichtsbehandelingen, manicures / pedicures en handmassages.

Pretty In Pink Birthday Party

Host een all-pink verjaardagsfeestje om je 17e verjaardag vol roze decoraties, roze gekleurde voedingsmiddelen en roze kleding mee te brengen., U kunt films screenen en het opzetten van een snackbar die roze popcorn bevat, verschillende roze snoepjes, en zowat alles anders Roze je kunt bedenken. Aarzel niet om iemand in te huren om manicures en pedicures te geven, samen met het spelen van een paar spelletjes met je vrienden om iedereen te vermaken. Hoewel je ouder wordt, ben je nooit te oud voor een roze verjaardagsfeestje.

Creative 17th Birthday party Ideas and Themes (4)

17de verjaardagsfeestjes voor jongens

verjaardagsfeestjes voor jongens worden meestal geassocieerd met sport, videospelletjes en buitenshuis zijn., Dus waarom verhoog je deze ideeën niet tot een niveau dat elke tienerjongen leuk zou vinden op zijn zeventiende verjaardag. Deze spellen zijn niet alleen voor jongens. Meisjes kunnen delen in het plezier ook en haal inspiratie uit deze 17th birthday party ideeën hieronder.

Paintball Party

als je naar je lokale paintballpark kunt komen en het feest op die locatie kunt vieren, dan is dat de perfecte manier om dit idee echt tot leven te brengen. Zo niet, er zijn tal van andere manieren om te trekken uit dit thema thuis., De kleuren die door dit feest worden gekenmerkt zijn heldere spetterde tinten om eruit te zien als een kapotte bal verf en je kunt niet fout gaan met een aantal camouflage ontwerpelementen. U kunt zelf Feestdecoratie en bewegwijzering maken door verf op schone doeken te spatten met een ‘Happy Birthday’ – sentiment. Set out Paintball geschikte snoepjes zoals cake pops in verschillende kleuren te kijken als verf ballen en een regenboog gekleurde taart compleet met een paintball taart topper. Deze 17de verjaardag ideeën voor een paintball partij zijn zeker om u overwinning te brengen.,

Go Kart Racing

verspreid wat avontuur door het vieren van uw 17e verjaardag op een lokale Go Kart racebaan met vrienden. Dit is een leuke en gemakkelijke manier om je 17e verjaardagsfeestje mess-free te vieren. Het nemen van het avontuur buiten is altijd een goede manier om een aantal nieuwe herinneringen te creëren. Plus, als je van auto ‘ s en racen houdt, is dit het perfecte thema voor jou.

Amusem*nt Park

Ga naar uw favoriete pretpark voor een dag vol sensatie, carnavalse gerechten en spelletjes met vrienden. Pretparken zijn altijd een ontploffing en niet veel moeite te nemen dan carpoolen., Of u nu geïnteresseerd bent in achtbanen of op zoek bent naar een waterpark in de zomer, pretparken garanderen een goede tijd.

Happy 17th Birthday

welke verjaardagsfeestideeën je ook kiest, weet gewoon dat met deze ideeën je themafeest zeker een hit zal zijn. Zodra alles is gepland, leun achterover en geniet van uw feest. Dit is tenslotte je laatste minderjarige verjaardag.

Creative 17th Birthday party Ideas and Themes (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 6231

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.