Bubbleator B-Quick: snelle hasjmachine voor al je hasjiesj - CNNBS.nl (2024)

(advertentie)

Bubbleator B-Quick: snelle hasjmachine voor al je hasjiesj - CNNBS.nl (1)

PRODUCTEN/SHOPSLees ook:

Verspil geen kruimel wiet met deze automatische grinderWietplanten drinken beter met YuccahNieuwe Grinder nodig? Laat ‘m dan eens graveren!

(advertentie)

Bubbleator B-Quick: snelle hasjmachine voor al je hasjiesj - CNNBS.nl (3)

PRODUCTEN/SHOPS 14 september 2023

Bubbleator B-Quick: snelle hasjmachine voor al je hasjiesj - CNNBS.nl (4)

Kleine hasjiesj, grote hasjiesj, je maakt ze in de hasjmachien. En lekker snel ook met de nieuwste Bubbleator B-Quick. Een toepasselijke naam want de hasjmachine tovert tot wel 400 gram knipafval of wiettoppen in slechts 5 tot 10 minuutjes om in zuivere hasjkristallen.

De Bubbleator B-Quick is het ideale apparaat voor thuiskwekers die geen trichoom willen verspillen, of die gewoon graag eersteklas hasj roken. Het apparaat is de nieuwste en snelste hasjmachine van de Pollinator Company, en maakt gebruik van een innovatieve nieuwe aandrijving. Hierdoor is het ontzettend efficiënt en snel.

In slechts 5 tot 10 minuten scheidt de B-Quick het kaf van het koren. Oftewel, extraheert de machine het grootste deel van de kristallen van je toppen of knipafval. Maar wellicht nog belangrijker dan de snelheid is de kwaliteit van het eindproduct. De niet-intrusieve aandrijving van deze Bubbleator minimaliseert beschadiging van het plantmateriaal, zodat je de puurste hasj overhoudt.


Hoe werkt de Bubbleator B-Quick?

De Bubbleator B-Quick bouwt voort op de ice-O-lator techniek zoals Mila ‘The Hash Queen’ Jansen die heeft uitgevonden. De scheiding van trichomen aka hasjkristallen van het plantmateriaal gebeurt in deze machine dan ook in ijswater. Door het ijskoude water worden de normaal zo plakkerige kristallen broos en hard, zodat ze bij agitatie van het water gemakkelijk van het plantmateriaal afbreken. Met speciale filterzakken kunnen ze vervolgens uit het water gefilterd worden.

Het geheim van de Bubbleator B-Quick zit ‘m in de manier waarop het water in beweging gezet wordt. Handmatige agitatie zoals roeren, of machinale mixers, kunnen het plantmateriaal namelijk gemakkelijk beschadigen, en zeker als het gedroogde wiet of knipafval betreft. Deze minuscule stukjes blad en ander plantmateriaal komen dan in je hasj terecht, waardoor het minder zuiver is.

Met de Bubbleator B-Quick hoef je gelukkig niet zelf te roeren want het systeem doet dat automatisch op een niet-intrusieve manier. Hierdoor wordt het plantmateriaal (je kunt tot 400 gram per keer verwerken) zoveel mogelijk met rust gelaten, terwijl de kristallen wel netjes afbreken en je kristallen zo puur mogelijk blijven. Met de juiste filterzakken (apart bij te bestellen), kun je zo zelfs een extract maken zonder plantmateriaal, dat je kunt dabben. En dat helemaal vrij van schadelijk oplosmiddelen, want er wordt alleen water gebruikt.

Voor binnen- en buitenwiet of concentraten

De Bubbleator B-Quick is verkrijgbaar in verschillende varianten, hoewel het apparaat altijd hetzelfde is. Een complete budget versie voor buitenwiet vinden we op Zamnesia.nl voor 179 euro. Deze set komt met een thermometer en een pyramidezak (220 micron) voor je wiet of knipafval. En eveneens 220 micron filterzak en een 45 micron filterzak om de kristallen in op te vangen. De 45 micron filter vangt zelfs de kleinste trichomen.

Door ook grotere kristallen op te kunnen vangen en te scheiden van de kleinere, kun je verschillende kwaliteiten hasj maken van je binnen gekweekte cannabis. Hiervoor kun je aparte filterzakken bestellen met een grotere micron maaswijdte. Deze zakken zijn in sets van twee, drie of vier filterzakken eveneens verkrijgbaar op Zamnesia.nl, en wel hier. Er is een set voor buitenwiet, een voor binnenwiet en twee sets voor de wie de allerbeste kwaliteit hasj wil maken.

(advertentie)

Bubbleator B-Quick: snelle hasjmachine voor al je hasjiesj - CNNBS.nl (7)

Meer PRODUCTEN/SHOPS

  • Minigrow One: slimste, kleinste én mooiste kweekkast05 juli 2024 - Geen zin of ruimte voor een kweektent maar toch je eigen wiet kweken? Kies de Minigrow One. De beste, kleinste en mooiste kweekkast ooit!
  • De RipTip: onmisbare glazen tip voor elke pure joint12 juni 2024 - Til je rookervaring naar een hoger niveau met de RipTip: herbruikbare glazen filtertips met 9 rookkanalen voor een optimale koeling en airflow.
  • In deze stashboxen vindt niemand je (groene) geheimpjes!05 juni 2024 - Heb je wiet, hash, of iets anders te verbergen? In deze discrete stashboxen bewaar je het open en bloot maar onbereikbaar voor pottenkijkers.
  • Leer kweken in de complete high end Atomic Grow kweekset09 mei 2024 - Begin met kweken in de high end Atomic Grow kweekset. Zeer voordelig, slechts 40 bij 40 cm en compleet met AtomX600 full spectrum LED panel!
  • Grow Organics in comics: biologisch kweken zonder (veel) te lezen29 maart 2024 - Grow Organic in comics: leer organisch te kweken voor jezelf en het milieu, zonder (veel) te lezen met deze stripversie van The Organic Grow Book.
  • Grove Bags: vochtregulerende bewaar- en curezakken voor wiet21 maart 2024 - Wiet bewaren en curen kan tegenwoordig in een zogenaamde Grove Bag, een vochtregulerende zak voor wiet zodat je niet meer hoeft te 'burpen'.
  • Geautomatiseerd hydrokweken? Nido One V2 regelt alles voor je14 maart 2024 - Op zoek naar een handige alles in één oplossing om je hydrologische kweek te automatiseren? De Nido One V2 regelt werkelijk alles voor je!
  • Voordelig thuiskweken met Homebox en Sirius01 maart 2024 - Voordelig en voor je eigen gebruik wiet kweken doe je met de luxe Homebox kweektenten en SANlight LED kweeklampen van Sirius.nl.
  • Reportage: CNNBS ontdekt de verborgen kwaliteiten van de Minigrow One28 februari 2024 - CNNBS bezocht het Minigrow hoofdkantoor om de verborgen kwaliteiten van de Minigrow One kweekkast met eigen ogen te zien.
  • Rook geen troep maar inspecteer je wiet met de Dankoscope23 februari 2024 - Rook geen troep maar inspecteer je wiet voortaan eerst met de Dankoscope. Vergroot je wiet tot 2000X voor haarscherpe foto's en video's.
  • Precisieweegschaal voor als het een onsje meer is08 februari 2024 - Vind je het ook zo onhandig om je oogst op een klein precisieweegschaaltje te wegen? Check dan deze nauwkeurige tafelmodellen van On Balance.
  • Nieuw: test zelf het THC- en CBD-gehalte in je wiet25 januari 2024 - Geen zin in een lab en geen geld voor een spectrometer? Gebruik dan deze voordelige doch accurate THC en CBD Q-Test om je wiet te testen.
  • Drie scharen die geknipt zijn voor cannabis18 januari 2024 - Omdat goed gereedschap het halve knipwerk is, zijn hier drie vlijmscherpe professionele scharen om je wietplanten en je oogst mee te knippen.
  • Laat je groenten spruiten en wortelen in G-Tools nieuwe Nursery kasten12 december 2023 - Kweekkasten specialist G-Tools maakt nu ook meerlaagse kweekkasten voor kiemgroenten, microgreens en het vermeerderen van planten.
  • Kijk: dit apparaat test à la minute cannabinoïden én terpenengehaltes in wiet01 december 2023 - De nieuwe NIR cannabis-scanner van Neospectra Valenveras is een game changer! Hij meet meet à la minute cannabinoïden én terpenen in wiet!
  • Jawel! De beste Black Friday wietdeals van 2023!24 november 2023 - Het is weer Black Friday dus vergeet je 'plug' maar even en scoor vandaag gewoon online. We hebben de beste wietdeals weer voor je op een rij gezet!
  • De toekomst is hier: blowen met een laser-bong 👽09 november 2023 - De toekomst is begonnen! Steek je wiet voortaan aan met deze übercoole laserbong. Zacht en smaakvol als een verdamper en de kick van wiet roken.
  • Budget binnenkweken met de LUMii Black 600W Kit25 oktober 2023 - Beperkt budget? Check de LUMii Black 600W Kit. Die kan elke 250, 400 of 600 Watt MH of HPS lamp aan en heeft zelfs een super lumen boost.
  • Cannatrol: droog-, cure- en bewaarkast in één16 oktober 2023 - Ga je voor de perfecte nabehandeling van je wiet, check dan de Cannatrol voor het perfecte klimaat tijdens het drogen, curen en bewaren.
  • Laat je aarde leven met Sana Preta28 september 2023 - Sana Preta brengt je aarde tot leven met bodembacteriën, nuttige schimmels en organisch materiaal. Je hoeft alleen nog water te geven.
  • Verspil geen kruimel wiet met deze automatische grinder07 september 2023 - Als je leven wel wat geautomatiseerder kan, graag cones met wiet vult of gewoon een knoeipot bent, check dan deze nieuwe Tectonic9 grinder.
  • Wietplanten drinken beter met Yuccah30 augustus 2023 - De natuurlijke uitvloeier en bodemverbeteraar Yuccah beschermt tegen uitdroging, ophoping van zouten in aarde, en verstikking door te veel water.

Meer PRODUCTEN/SHOPS lezen?

Bubbleator B-Quick: snelle hasjmachine voor al je hasjiesj - CNNBS.nl (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 5900

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.